Project voorstellen

Hieronder staan voorstellen voor het ontwikkelen van (nieuwe) autisme vriendelijke projecten beschreven.

We zoeken vrijwilligers die deze taak in werkgroepverband wil helpen ontwikkelen. Meer informatie vindt U hieronder. Als U interesse heeft kunt U dat kenbaar maken via het contactformulier.

Projectvoorstel 1

Muziekgroep in Bluegrass stijl ontwikkeling in Limburg.

Projectdoel is mensen met en zonder beperking in Limburg te motiveren en te stimuleren een Bluegrass muziekgroep te formeren. Na oefening wordt gewerkt aan optredens op huiskamerniveau en later voor (eigen) publiek. Looptijd van dit project is 1 jaar.

Heb je interesse deze doelstelling vorm en inhoud te geven mail ons dan via de knop Contact info o.v.v. [project voorstel].

Project voorstel 2

Werkgroep ontwikkelen Autisme café

Doel is te komen tot een autisme café met regelmatige samenkomst. Thema avond met spreker.

We zoeken een vrijwilliger die dit project wil vorm geven.

Heb je interesse mail ons dat dan dan via de knop Contact info o.v.v. [project voorstel].

Zelf een voorstel doen? Dat kan...

Stuur een mail met een tekst voorstel via het contact formulier. Gebruik daarvoor de knop [more]

Beschrijf je voorstel zo uitgebreid mogelijk en stuur het op.