Bestuur

Het bestuur van de stichting bestaat m.i.v. december 2014 uit de volgende personen:

Robert Guffens.

Adviseur Rob Dreessen Notaris (Metis)

Werkgroep Bluegrass Beeg:

Robert Guffens, externe contacten

Anna Janssen, program manager, bands en artiesten

Martijn van den Berg,

Frans Knoops, adviseur

Francis Pouw, workshops

Vrijwilligers:

De Stichting AVL is een vrijwilligersorganisatie. Er zijn geen betaalde krachten in dienst, alle werkzaamheden worden door vrijwilligers uitgevoerd. Onder het motto ‘vele handen maken licht werk’ kunnen we altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken! U zou u bijvoorbeeld kunnen opgeven voor de volgende werkzaamheden:

Het ontwikkelen van een website.

Het ontwikkelen van een publieksevenement.

Werkzaam zijn als gastheer of gastvrouw tijdens activiteiten. Een gastheer of gastvrouw houdt zich bijvoorbeeld bezig met: koffie en thee inschenken tijdens de pauze van een concert, entreekaartjes verkopen, toezicht houden tijdens een tentoonstelling, informatie geven aan bezoekers, enzovoorts.

Administratieve werkzaamheden ten behoeve van het secretariaat. Denk aan: nieuwsbrieven schrijven voor de Vrienden van AVL, persberichten schrijven, of de ledenadministratie van de Vrienden van AVL beheren.

Meehelpen met het vinden van muzikanten/leden voor een muziekgezelschap.

Aanvraag en behoud van ANBI status

Meehelpen bij de opbouw van tentoonstellingen en exposities. En bij het afbreken er van na afloop.

Het ontwikkelen van goede doelen en/of meewerken aan goede doelen acties.

Dit is slechts een greep uit de vele mogelijkheden. Wilt u ook een handje helpen bij de vele activiteiten die worden georganiseerd, neem dan contact op met de secretaris (zie ook bestuur) .

Werkgroep Bluegrass Beeg 2016

Name/contact

Rob Guffens bestuurder, Coördinator External contacts, Volunteers Coördinator, Website

Martijn van den Berg