Vrijwilligers gezocht.

Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt.

De stichting zoekt vrijwilligers in de functie bestuurslid en een vrijwilligerscoördinator.

Wie zoeken we precies? Iemand met expertise op een van bovengenoemde gebieden en die zich wil inzetten als vrijwilliger. Natuurlijk bepaalt hij/zij zelf hoeveel tijd hieraan kan worden besteed. Hij/zij gaat de mensen en ondernemers m.n. in Gemeente Sittard – Geleen benaderen en enthousiasmeert mensen om een werkgroep te formeren.

Enthousiast en geïnteresseerd?

Ben je een enthousiaste burger met bewezen kennis van een de genoemde taken, gemotiveerd, flexibel, goede communicatieve vaardigheden, interesse in Gemeente Sittard-Geleen en ondernemers, affiniteit met Sittard-Geleen en wil je je inzetten voor Sittard-Geleen mede tot een succes te maken? Stuur dan een e-mail naar het Stichting Auti Vriendelijk Limburg. E mail stichtingautivriendelijklimburg@ziggo.nl. Mogelijk komt dan Uw naam hieronder (erbij) te staan.

Manager vrijwilligers projecten

stichtingautivriendelijklimburg@ziggo.nl